Spådom online

  Skriv ditt omdöme om Spådomonline & våra spådamer

Kommentarer   

0 #5 Spådam SusannaEllenor 2016-02-06 11:19
Måste tacka spådam Susanna som spådde mig när min relation var jobbig. Hon berättade att det var en övergång och hon hade så rätt, vi hittade tillbaka till varandra. Varma kramar till Susanna
Citera
0 #4 Vill tacka spådam SusannaDaniella 2015-10-15 19:15
Tack för ett givande samtal Susanna, du är verkligen duktig och varm person.
Citera
+2 #3 Bästa spådamen jag har ringt!Anna 2015-10-04 15:37
Hej alla besökare!
Jag måste dela min upplevelse med er! Jag ringde och fick tala spådamen Susanna och föreslår henne starkt. Hon är väldigt begåvad och man märkte att hon har lång erfarenhet av spådom och sina tarotkort. Tack för din vägledning!
Citera
+4 #2 Spådde mig i 4 minuterStina Andersson 2015-09-21 23:24
Jag testade att ringa en gång och talade med Carita, eftersom det verkar som att denna sida är ganska ny så blev jag nyfiken på vilka dom är och spådamer med så lång bakgrund med att spå är intressant. Jag ställde en fråga som ett test från mitt kärleksliv och blev förvånad över svaret att träffade mig så. Vill inte skriva exakt vad jag frågade eftersom jag tycker det är för personligt men kan rekommendera henne. Ska ringa igen till nästa helg och ringa en lite längre tid. Det är ju spännande när man pratar med människor som har så lång erfarenhet att spå i tarotkort.. Tack Carita vi hörs snart igen..
Vänligen/Stina
Citera
+1 #1 Välkommen till SpådomOnline.NuSuper User 2015-09-10 12:38
Här kan du skriva omdömen och vad du tycker om våra spådamer.
Citera

Lägg till kommentar


Säkerhetskod
Uppdatera

Våra duktiga rådgivare vägleder dig i olika vägval och förändrinsprocesser som uppstår genom livet.  Alla våra rådgivare har tystnadsplikt! Ring på nummer 0939-1119339 (19.90 kr/min) och välj din rådgivares nummer i telefonmenyn eller så låter du ödet avgöra. Varje rådgivare har en personlig presentation.

Att ringa till oss kostar 19.90 kr/minut utöver normal samtalstaxa. (Kostnaden läggs på din telefonräkning). Vi erbjuder 100% trygga betallösningar via Payson eller Paypal. Köp samtalstid genom att använda kreditkort eller banköverföring. (Inga kontokortsuppgifter sparas - betallösningarna är registrerade av finansinspektionen).  

  • Vill du veta om din kärlek/relation?
  • Är du nyfiken hur du kan påverka din val i framtiden?
  • Frågor runt arbete?
  • Är du i sorg eller kris?
  • Frågor runt ekonomi?
  • Vart är du på väg i livet?