Spådom online

  Spådom online  - Spålinje med 20 års erfarenhet

Om Spådom online - 4.6 out of 5 based on 48 votes

Användarbetyg: 5 / 5

Markera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktiv
 

 

Välkommen till spådom online!

 

Flera av våra rådgivare har mer än 20 års erfarenhet, vi värnar om din personliga integritet och har tystnadsplikt.

 

Vi ser varje samtal som ett förtroende!

Våra spådamer hjälper dig med vägledning och ger dig råd att välja den väg du vill gå och levererar information på ett lyhört och omtänksamt sätt, och är tydliga med att vi inte kan fatta beslut åt individen, utan har tilltro på individens egna ansvar över val och handlingar. Vi arbetar utifrån att individen själv kan utforma sin framtid.

 


Spådom - De vanligaste frågorna

De vanligaste frågorna i  är runt kärlek, hälsa, ekonomi och arbete och dessa frågor berör oss mest. Ibland kan livet kännas en smula förvirrande och då kan vi hjälpa dig med vägledning och ge råd i situationer.

 


Spådom Online - Kvalitet med erfarenhet

Spådom online värnar om kvalitet och våra rådgivare har genomgått arbetsprov. Inga av dessa konsultationer bör ses som ett alternativ till att söka juridisk, ekonomisk, medicinsk eller psykologisk hjälp. Just nu jobbar Spådam Susanna och Spådam Carita med att spå i tarotkort.

 


Ringa spålinje - Så mycket kostar det

Ringa till vårt betalnummer kostar 19.90 kr/min och kostnaden för ditt samtal debiteras på din telefonräkning. (Ev operatörstaxa tillkommer).
Du måste vara 18 år för att få ringa oss.

 


Lägg till kommentar


Säkerhetskod
Uppdatera

Våra duktiga rådgivare vägleder dig i olika vägval och förändrinsprocesser som uppstår genom livet.  Alla våra rådgivare har tystnadsplikt! Ring på nummer 0939-1119339 (19.90 kr/min) och välj din rådgivares nummer i telefonmenyn eller så låter du ödet avgöra. Varje rådgivare har en personlig presentation.

Att ringa till oss kostar 19.90 kr/minut utöver normal samtalstaxa. (Kostnaden läggs på din telefonräkning). Vi erbjuder 100% trygga betallösningar via Payson eller Paypal. Köp samtalstid genom att använda kreditkort eller banköverföring. (Inga kontokortsuppgifter sparas - betallösningarna är registrerade av finansinspektionen).  

  • Vill du veta om din kärlek/relation?
  • Är du nyfiken hur du kan påverka din val i framtiden?
  • Frågor runt arbete?
  • Är du i sorg eller kris?
  • Frågor runt ekonomi?
  • Vart är du på väg i livet?