Spådom online

  Spådom - Olika spådomar

Spådom - 4.6 out of 5 based on 43 votes

Användarbetyg: 5 / 5

Markera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktiv
 

Astrologi

Astrologi är studier av det inflytande som avlägsna kosmiska objekt, vanligen stjärnor och planeter, har på människors liv. Placeringen av solen, stjärnorna, månen och planeterna vid tidpunkten för människors födelse (inte deras uppfattning) sägs forma sin personlighet, påverkar deras romantiska relationer och förutsäga deras ekonomiska förmögenheter, bland annat spådomar.

Vad de flesta människor vet om astrologi och deras "tecken", som hänvisar till en av de 12 konstellationer av zodiacen. Detta är en form av sol-tecken astrologi som är astrologin på vilken tidningshoroskop bygger på. Det är förmodligen den enklaste formen, eftersom ingenting mer än det datum då någons födelsedag behövs för att generera ett sol-tecken horoskop. Många astrologer kommer att säga att denna form av astrologi är så naivt att det ger mycket begränsade resultat.

För att skapa en mer noggrann läsning, astrologer kontrollera vad underteckna varje planet var vid tiden för födelsen. Planeterna och skyltar kombineras med andra element, såsom hus och vinklar, att bilda ett komplex och ofta mycket specifik profil av ett ämne personlighet, liv och framtidsutsikter.

Det finns ingen enskild enhetlig teori eller praktik av astrologi. Forntida kulturer praktiserade sina egna former, av vilka några kombineras och utvecklats till dagens gemensamma västra astrologi. Österländska kulturer fortsätter att utöva sina egna former av astrologi: Kinesiskt, Vedic och tibetanska astrologi är bland de mest kända.

Även inom västerlänsk astrologi, det finns en betydande mångfald av metoder och filosofier. Här är några exempel:

Vardagliga astrologi - Detta används för att undersöka världshändelserna och göra förutsägelser om nationella frågor, krig och ekonomier.

Utfrågnings astrologi - Denna gren kan delas ytterligare, men i allmänhet hänvisar till astrologi som syftar till att göra särskilda förutsägelser eller analyser om ämnets mål eller händelser inom ämnesområdet liv.

Natal Astrologi - Detta är vad de flesta människor tänker på när de tänker på astrologi. Natal Astrologi syftar till att göra prognoser och analyser som bygger på dagen för en persons födelse. Den bygger på tanken att allt som händer uttrycks i början av livet.


 

Medium

Medium, experthjälp medium eller mediala medier har förmågan att känna och kommunicera med varelser och energier i andra dimensioner, inklusive andar från personer som har dött. De är ofta uppmanas att hjälpa människor som har olösta frågor för nära och kära som har gått bort. Medium eller medier kan använda palmistry, psykometrisk eller avläsningar från tarotkort och kristallkulor för att underlätta kommunikationen med dem andra i olika dimensioner.


 

Medial rådgivare

Går du och funderar över något speciellt i livet, vilken väg ska du välja och vilket val som är det rätta för dig? När man har funderingar och frågor som berör dig och är viktiga är det lätt att att fastna i dina tankebanor och vet varken in eller ut? Medial rådgivning är rådgivning med hjälp från andra sidan och rådgivaren är en kanal eller språkrör för goda råd som kommer från goda vänner från andra sidan. Vi använder oss av tarotkort som verktyg när vi vägleder och hittar svar som är rätt för dig.


 

Sierska

Sierska även såkallad spågumma är en person som sägs kunna skåda in i framtiden och avslöja vad den har i sitt sköte. Sierska eller siare har funnits sedan bibelns begynnelse och innan dess, andra benämningar är profet, spåman, spåkvinna. Sierska använder någon form av verktyg som te.x tarotkort, pendel, kristallkula, kaffesump eller ägodel för att spå och se i framtiden och få kunskap som ger dig vägledning och kan ta rätt beslut.


 

Synsk

En synsk person har ett sinne att kunna se och tolka tecken och på det vis få förvetskap om framtiden och se annat som är fördolt för vanliga sinnen. Synska personer har en förmåga att känna av andra människor och tala om vad som har hänt i deras liv men även veta deras framtid. Synsk, sierska, spådam, medium alla dessa mediala personer har en förmåga att känna och se i framtiden och använder oftas något verktyg som tarotkort, pendel eller tillhörighet som divination.


 

Tarot

Vad är Tarot? Tarot är inte bara att berätta din framtid, det hjälper dig att skapa din framtid med verktyg och kunskap. Du kommer lära dig att aktivt skapa otroliga resultat samt känna dig starkare och mer upplyst! Tarot förändrar liv genom att göra dig medveten om dina val och mönstren av resultat. Många av världens mest kända synska och psykiska medier har blivit närmare deras andliga anslutning via den gamla konsten, spådom med tarot och tarotkortsläggningar. Tarot är en 1000-årig sed och härstammar från Italien och inte zigenare eller de gamla egyptierna.


 

Tarotkort - verktyg för vägledning

Tarotkort symboliserar slumpmässigt, oväntade händelser och situationer som vi kan stöta på i livet. Våra liv är ett resultat av aktiviteter som vi planerar och under vilka omständigheter vi befinner oss på grund av händelserna runt omkring oss. Våra liv kan förändras avsevärt när vi möter en ny person, när vi är försenade i trafiken med några sekunder, eller när vi råkar vara på rätt plats vid rätt tidpunkt. Tarot har funnits i 1000-tals år och härstammar från Italien och är ett verktyg som hjälper dig vid vägledning och vägval.


 

Numerologi - Spådom i siffror

Numerologi härleder från ockulta och esoteriska relationer mellan siffror och fysiska föremål eller levande varelser. Människor som tror på numerologi hävdar att siffrorna styr mycket av vad som händer i relationer, hälsa, ekonomi, och livet i allmänhet. Enligt denna tro, kan siffrorna härrör från en persons namn och födelsedatum användas för att beräkna en numerologi, diagram om personlighet, relationer, och även i framtiden. Det finns inga vetenskapliga bevis för att något av dessa påståenden är sanna, men det betyder inte hindra människor från att tro eller att vara intresserade av de insikter som numerologi kan ge dem. Använd namn och datum i din födelseattest.


 

Healing

Healing, helare eller handpåläggare har funnits i urminnes tider. Healing handlar om läkande och läkning. En healare känner av individens energifält och kan känna om det är negativa eller blockerade energier som påverkar dig och dina mönster. När en helare finner obalans eller energistörningar så kan helaren hjälpa att kanalisera och hjälpa till att återskapa balans och läka det som har varit blockerat. Att skapa balans leder till harmoni och är viktigt för varje person. När allt är i harmoni så kan budskap tas emot från det andlinga. Våra medium kan hjälpa med fjärrhealing och distanshealing.


 

Drömtydning

Du går in i den mystiska och fascinerande värld av drömmar, där reglerna om verkligheten inte är tillämpliga. Vi hoppas att det hjälper dig att förstå dina drömmar och uppnå en bättre förståelse för dem. Vi är dedikerade att hjälpa dig hitta nyckeln till och tolka betydelser till dina drömmar. För att förstå dina drömmar, kommer du att få en tydligare bild på dina personliga relationer, en ocensurerad bild av dina verkliga känslor och ett bättre perspektiv på livsfrågor. Vi inser att dina drömmar är unika; ingen annan individ kan ha din personliga bakgrund, dina känslor, eller dina erfarenheter. Således kan dina egna drömmar endast anslutas till din egen "verklighet". Med detta i åtanke är det viktigt att dra från ditt personliga liv och upplevde tolka en dröm. När du har en förståelse för dina drömmar, har befogenhet att förena kropp, själ och ande. Det ger dig insikt i ditt egna och ett medel för ytterligare egen prospektering. Du kommer att få en bättre förståelse och upptäckt av ditt sanna jag. Så stanna en stund - utforska, upptäcka, ha roligt, träffa vänner och ta reda på vad som finns i din dröm?!


 

 

Spådam och spådamer


En spådam är en medial person som kan tolka framtiden i te.x tarotkort, gipsy card eller andra divinationer så som pendel eller kristallkula. Spådamer har funnits i tusentals år och använts när man inte kan få svar eller kommit till ett vägskäl i livet. Spådamer vägleder dig inom kärlek, relationer, arbete och ekonomi. Spådam, sierska och medium är ett begrepp som definerar personer som har kontakt med andevärlden och kan se in i framtiden.

Lägg till kommentar


Säkerhetskod
Uppdatera

Våra duktiga rådgivare vägleder dig i olika vägval och förändrinsprocesser som uppstår genom livet.  Alla våra rådgivare har tystnadsplikt! Ring på nummer 0939-1119339 (19.90 kr/min) och välj din rådgivares nummer i telefonmenyn eller så låter du ödet avgöra. Varje rådgivare har en personlig presentation.

Att ringa till oss kostar 19.90 kr/minut utöver normal samtalstaxa. (Kostnaden läggs på din telefonräkning). Vi erbjuder 100% trygga betallösningar via Payson eller Paypal. Köp samtalstid genom att använda kreditkort eller banköverföring. (Inga kontokortsuppgifter sparas - betallösningarna är registrerade av finansinspektionen).  

  • Vill du veta om din kärlek/relation?
  • Är du nyfiken hur du kan påverka din val i framtiden?
  • Frågor runt arbete?
  • Är du i sorg eller kris?
  • Frågor runt ekonomi?
  • Vart är du på väg i livet?