Spådom online

  Spådam & Spådamer

Våra spådamer - 4.5 out of 5 based on 51 votes

Användarbetyg: 4 / 5

Markera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktivMarkera som inaktiv
 

 spadam online

Alla människor bär frågor om kärlek, livet, sorg och ekonomi. Så vilka frågor du än bär på så kan du vara trygg och säker när du anlitar någon av våra spådamer, välj en spådam som du känner dig att du kan lita på. Att välja en spådam är inte alltid lätt, men vi har utvärderat alla spådamer som jobbar hos oss. En spådam ska ha lång erfarenhet samt ha en god hand med människor som är grunden att kunna bygga upp ett förtroende för den spådam man har valt. På spådom online jobbar 2 stycken spådamer, både spådam Susanna och spådam Carita har lång erfarenhet av spådomar i tarotkort.

 

Ring en bra spådam online

När du har läst profilerna hos våra spådamer så får du en uppfattning vilken som du känner för. Det är viktigt att du får en bra känsla innan du ringer till av våra spådamer. Därför har vi försökt få fram en bra känsla och info på spådamernas profiler som du hittar nedanför. Du kan läsa och lyssna på den spådamen du väljer.

 

Spådamer som spår i tarot

Våra spådamer spår i tarotkort som är den vanligaste spådomsformeln när det gäller kort. Alla spådamer har flera tarotkortlekar för att kunna bemöta olika ämnen som är viktiga. En spådam måste ha förmågan och känslan för att kunna ge dig som kund dem svaren du söker.

Kunskap om hur din situation ser ut samt verktygen att förändra den
* Hopp och en känsla av inspiration
* Tillfälle att se dig själv och din situation i ett nytt ljus
* Möjligheten att upptäcka dina förmågor och talanger
* Chansen att börja om på nytt och sätta igång en process hos dig som leder till positiva förändringar och framgång

 

Lägg till kommentar


Säkerhetskod
Uppdatera

Våra duktiga rådgivare vägleder dig i olika vägval och förändrinsprocesser som uppstår genom livet.  Alla våra rådgivare har tystnadsplikt! Ring på nummer 0939-1119339 (19.90 kr/min) och välj din rådgivares nummer i telefonmenyn eller så låter du ödet avgöra. Varje rådgivare har en personlig presentation.

Att ringa till oss kostar 19.90 kr/minut utöver normal samtalstaxa. (Kostnaden läggs på din telefonräkning). Vi erbjuder 100% trygga betallösningar via Payson eller Paypal. Köp samtalstid genom att använda kreditkort eller banköverföring. (Inga kontokortsuppgifter sparas - betallösningarna är registrerade av finansinspektionen).  

  • Vill du veta om din kärlek/relation?
  • Är du nyfiken hur du kan påverka din val i framtiden?
  • Frågor runt arbete?
  • Är du i sorg eller kris?
  • Frågor runt ekonomi?
  • Vart är du på väg i livet?